FOTOGRAFIRANJE ZA OSEBNI DOKUMENT

▪Fotografije primerne za OSEBNI DOKUMENT, ČLANSKE IZKAZNICE, VOZNIŠKO, POTNI LIST in še…
▪Smo E-Fotograf, saj lahko vaše fotografije pošljemo neposredno v odložišče UE, kjer se hranijo eno leto!
▪Otrokom prijazen studio
▪Praktična darilca
▪Kvalitetno in UGODNO
▪Cenik za fotografiranje za osebne dokumente

spletl

KJE V MARIBORU JE NAŠE FOTOGRAFIRANJE ZA DOKUMENTE?

Fotografiramo v prostorih podjetja Comtron, kjer imamo lociran foto studio FotoPlus. Nahajamo se na Tržaški cesti 21, v Mariboru. Kako do nas, vam kaže zemljevid. Veselimo se vašega obiska!

(02) 3003 525

FOTOPLUS FOTO STORITEV: E-FOTOGRAF

 

Pred dvajsetimi leti, z začetkom leta 1990, se je začel svet digitalne fotografije.

Digitalna fotografija nam je prinesla veliko pozitivnih stvari, kot na primer veliko večje število shranjenih fotografij. To pa lahko včasih tudi povzroči negativno izkušnjo, saj so te digitalne fotografije shranjene le na digitalen način. Digitalna shramba fotografij pa je  lahko težavna zaradi velikega števila okvar diskov. Drugi način je hramba fotografij na svetovnem spletu (internet), a za takšno vrsto hrambe zlahka izgubimo dostope in se na te slike hitro pozabi.

 

Kljub vsej  tehnologiji vedno lahko pride do težav in se zaradi tega vedno bolj uporablja razvijanje fotografij. Razvite digitalne fotografije tako lahko shranite in skladiščite ter uporabljate v dekorativne namene na tisoč in en način. Fotografija tako postane del vašega doma. Lahko krasi stene dnevne sobe kot canvas (foto platno) ali krasi police vašega stanovanja,  kot uokvirjena umetnina.