Foto storitve


Oglejte si cenik


Razvijanje

fotografij

Naše vrhunske naprave za razvoj fotografij nam omogočajo cenovno konkurenčno razvijanje fotografij formatov 30 x 40 in 13 x 18. Digitalne fotografije so izdelane po kemičnem postopku, zaradi katerega so izredno kvalitetne in trajne. Studio, kjer so izdelane vse fotografije, se nahaja v Mariboru, na Tržaški cesti 21.

Pri Fotoplusu vam razvijemo fotografije v več kot 20-ih formatih. Izbirate lahko med sijaj ali mat verzijo in med fotografijami z belim robom ali brez. Vse naše fotografije do formata 30×45 so izdelane na original Fuji Crystal Archive ali na Fuji Premium foto papirju. Fotografije so izdelane po kemičnem postopku, kar pomeni, da so trajne in da jih bodo lahko občudovale še generacije za vami.


Naroči zdaj

▪Fotografije v več kot 20 formatih!
▪Velikost formata tudi do 30 x 45
▪Možnost izbire med sijaj ali mat različico
▪Možnost izbire belega roba ali brez
▪Kvaliteten Fuji Crystal Archieve ali
Fuji Premium foto papir
▪Cenik za razvijanje fotografij
▪Možnost foto reprodukcije

Foto

knjiga


Foto knjige so v zadnjih letih postale pravi modni hit med fotografskimi navdušenci. Bodisi med amaterji kot tudi med profesionalnimi fotografi. Lahko jih označimo kot moderen nadomestek foto albumov. Sam postopek izdelave je, zaradi poplave ustreznih foto programov, postal precej enostaven in iz izkušenj lahko ugotovimo, da je to projekt, ki se ga lahko lotijo prav vse generacije. Tudi tisti, ki niso vešči dela zračunalnikom. Zato kar pogumno!

Naroči zdaj

Foto

platno


Vsa print na platno oz. canvas je napet na podokvir. Fotografije na platnu so res nekaj posebnega. Vrhunski tisk na umetniško platno bo vaš posnetek postavilo med najbolj dekorativne umetnine prostora v katerem bivate ali delate. Pri nas omogočamo uporabo predloge za platno, ki vam takoj pokaže kje in kako bo fotografija upognjena za pritrditev na leseni konstrukcijski pod-okvir.

Naroči zdaj

Studijska in družinska

fotografija

Med naše foto storitve sodi tudi studijska fotografija v profesionalno opremljenem foto studiu. Družinska fotografija je lepo darilo ob različnih priložnostih. Ko se odločite za studijsko fotografiranje, si vzemite čas. Potrebno je ujeti trenutek in fotograf vam bo hvaležen, da ga pri tem časovno ne omejujete, pa še vi boste bolj sproščeni. Če gre za otroka je dobro, da pridete po otrokovem počitku, ko je dobre volje, nahranjen in pripravljen za igro, mi pa bomo poskrbeli za sproščeno vzdušje. Prinesite CD, ki ga otrok rad posluša ali njegovo najljubšo igračo… Izberite oblačila, v katerih se dobro počutite in bodite barvno sklajeni. Prednost fotografiranja v studiu je ta, da boste na fotografiji vsi člani družine. Tako vam ne bo potrebno skrbet za nič drugega kot za nasmešek in zarčenje energije.

Rezerviraj studio

Reprodukcija

starih fotografij


Opažate, da starejše fotografije v vaših albumih načenja zob časa? Če so na njih ujeti dragoceni trenutki, ki jih želite ohraniti za vedno, prinesite fotografije v naš studio, kjer vam bomo natisnili nove in po želji tudi računalniško popravili morebitne strgane, zbledele ali umazane dele. Stare fotografije vam lahko v digitalni obliki shranimo tudi na CD.

Naroči zdaj

Digitalizacija negativov

in diapozitivov

Negativi in diapozitivi niso posebej koristni brez ustreznega predvajalnika. V Fotoplusu vam jih digitaliziramo, shranimo v digitalni obliki na CD in po želji tudi natisnemo na kvaliteten foto papir. Dovolite, da vaši spomini zasijejo v pravi podobi in postanejo na voljo za ogled v vsakem trenutku.

Naroči zdaj

Fotografiranje za

osebni dokument

Fotografiramo v prostorih podjetja Comtron, kjer imamo lociran foto studio FotoPlus. Nahajamo se na Tržaški cesti 21, v Mariboru. Kako do nas, vam kaže zemljevid. Veselimo se vašega obiska!

▪Fotografije primerne za osebni dokument, vozniško, potni list, ...
▪Otrokom prijazen studio
▪Kvalitetno in ugodno

Rezerviraj studio
 

Spletno naročanje