▪Združite svoje najljubše fotografije v prelepo fotoknjigo!

▪Možnost izbiranja platnic!

▪Z različnimi vrstami vezave!

▪Različni formati: A5, A4, A3, 20×20 in 30×30

▪Cenik za izdelavo fotoknjig

▪Preslikava starih fotografij iz analognega obdobja v vašo fotoknjigo!

foto knjiga

v3j8ne

MOJCA JE USTVARILA SVOJO KNJIGO FOTO-RECEPTOV!

 

Andrej in Marijana sta nam poslala prošnjo njune hčere Mojce. Njena želja je namreč bila, da ji pomagamo ustvariti knjigo receptov. Ker sta njena mami in ati večino časa odsotna – v službi, ona večino časa preživlja s svojo babico. Njena babi Jožica pa zelo rada kuha. Mojca nam je pisala:

 

“Živjo! Sem Mojca iz 3. razreda in vsak dan pomagam moji babici skuhati kosilo. Babi me je že naučila skuhati veliko jedi. Letos sem dobila za rojstni dan od očija tablico, ki lahko slika. Vse jedi, ki jih skupaj z babico pripraviva, slikam. Zraven pa mi babi napiše recept. Zelo si želim lastno foto knjigo receptov. Mi lahko pomagate?”

 

Seveda smo z veseljem pomagali naši Mojci in tako nam je podala še svojo idejo: izdelavo foto knjige receptov.

USTVARI S PROGRAMOM

USTVARI PREKO SPLETA

MOJA FOTO KNJIGA

 

“Foto knjige so v zadnjih letih postale pravi modni hit med fotografskimi navdušenci. Bodisi med amaterji kot tudi med profesionalnimi fotografi. Lahko jih označimo kot moderen nadomestek foto albumov. Sam postopek izdelave je, zaradi poplave ustreznih foto programov, postal precej enostaven in iz izkušenj lahko ugotovimo, da je to projekt, ki se ga lahko lotijo prav vse generacije. Tudi tisti, ki niso vešči dela zračunalnikom. Zato kar pogumno!

 

Sam postopek izdelave je sledeč:

▪Fotografiranje z digitalnim fotoaparatom ali skeniranje oz. preslikava starih fotografij, če bodo v foto knjigi tudi fotografije iz analognega obdobja

▪Te fotografije se nato prenesejo/shranijo na računalnik

 

Predlagamo, da si ustvarite mapo z že izbranimi fotografijami, torej le s tistimi, ki jih želite uporabiti v knjigi. In oblikovanje se lahko prične!

V obeh Fotoplus verzijah programa – On line in Desktop, lahko na zelo enostaven način ustvarite čisto pravo foto knjigo. Predlagamo, da izkoristite čim več možnosti, ki jih programa ponujata. Izbirate lahko med različnimi slikovnimi dodatki, ozadji, okvirji, dodajate lahko tekst, itd…”

FotoKnjiga